Besplatno predavanje AROMATERAPIJA – NOVA PARADIGMA ZDRAVLJA

S veseljem vas pozivamo na besplatno predavanje

AROMATERAPIJA – NOVA PARADIGMA ZDRAVLJA
Predavačica: Mara Doljak, mag.pharm.
26.04.2018. (četvrtak) u 18 sati
Velika dvorana Matice hrvatske
Ul. Matice hrvatske 2, Strossmayerov trg 4, Zagreb

Predavanje će približiti eterična ulja, prirodne nusprodukte biljaka, namijenjene njihovoj zaštiti, ali i usklađene s prirodom koja ih okružuje.

Pojasnit će se mogućnosti primjene u svakodnevnici ali i u zdravstvene svrhe, gdje eterična ulja predstavljaju moguću buduću zamjenu za antibiotike ili antivirotike ili antimikotike… Povezat će se eterična ulja s drugim znanostima i pokazati kako su “natjerala” te znanosti da se razvijaju upravo zbog širenja aromaterapije koja vapi za time da je znanost prati. Pokušat ćemo prognozirati budućnost aromaterapije u ovom svijetu gdje se često priroda i znanost suprotstavljaju umjesto da surađuju.
Za prisustvovanje predavanju nije potrebna prijava.

PREDAVAČICA: Mara Doljak, mag.pharm.

Mara Doljak rođena je u Zagrebu. Nakon studija Farmacije na FBF-u, bavi se razvojem kozmetike u tvrtki Belupo, a nakon toga marketingom kozmetike.

1991, nakon boravka u Engleskoj, gdje je aromaterapija već aktivna i prisutna u brojnim sferama života i liječenja, otvara vlastitu tvrtku i posvećuje se aromaterapiji. Održava brojna predavanja po Hrvatskoj, educirajući i šireći znanje i svjesnost. Godine 2000. osniva Aroma Akademiju, ustanovu koja educira aromaterapeute i ostale stručnjake za wellness. Predavači su sveučilišni profesori, liječnici, te najistaknutije osobe iz raznih područja aromaterapije u Hrvatskoj. Stvara formulacije proizvoda namijenjenih održavanju i poboljšanju zdravlja, nastupa na znanstvenim kongresima u Francuskoj, Bugarskoj, Americi, Nizozemskoj.