Danas, 18.8. u 19:00, odvit će se prva online prezentacija za program Kozmetičar, Wellness Spa Instructor i Pediker.

Ako želite otkriti tajne kozmetike i ljepote. Ako želite saznati radi li se o poslu kojim se želite baviti. Ako želite novu priliku kojom ćete doći do svoje financijske stabilnosti tako da ne morate “protezati” svoj mjesečni budžet kako se bliži kraj mjeseca. Ako želite biti sam svoj šef i birati svoje radno vrijeme. Ako želite posao koji vas opušta, umjesto da vas stresira.

Pridružite nam se na našoj online prezentaciji danas u 19:00h gdje ćemo vam pokazati kako kroz zanat masaže možete ostvariti financijsko stanje koje želite, biti sam svoj šef i nikad više osjetiti stres na poslu.

Spremite si ovaj link i pridružite se danas u 19:00h!

18.08.2021. SRIJEDA u 19:00 sati

PREZENTACIJA KOZMETIČAR, PEDIKER I WELLNESS SPA

Join Zoom Meeting

Meeting ID: 859 1218 5510

Passcode: 105669

Kako bi se pripremili na vrijeme, molimo Vas ovim putem da skinete na svoj laptop, komp ili mobitel.

(ovisno preko čega želite vidjeti i slušati predavanje) aplikaciju ZOOM  putem koje ćete se priključiti na predavanje.

ZOOM  možete preuzeti na:

pojaviti će Vam se prozorčić spremi datoteku, koji tada kliknete. Nakon što je datoteka spremljena, kliknete na nju da se krene instalirati.

Za instalaciju dodatno vam može pomoći:

*** Ukoliko imate pitanja ili Vam je potrebna dodatna pomoć sa instalacijom slobodno me nazovite 095 3091 613-Maja