Kako bismo članovima koji nisu iz Zagreba omogućili da lakše prisustvuju našim sastancima stavili smo ih u raspored SUBOTOM poslije podne. Vjerujemo da će Vam to odgovarati i da ćete u velikom broju doći na našu sjednicu. Ovaj puta bit će malo drugačija, više informacija iz struke, a manje suhoparnih izvještaja.

Zato vas pozivam na veliku sjednicu UKRH 11.3.17. u 17 sati (subota) u našem novom prostoru u kojem ćemo ubuduće održavati sastanke, neke edukacije i drugo.

NOVA ADRESA : Udruga DEBRA, Prilaz Gjure Deželića 30, Zagreb , dvorišna zgrada s lijeve strane (nekadašnji Zeleni val prema HNK, uz prodavaonicu Miele aparata). Na slijedećem linku imate kartu s oznakom gdje se prostor nalazi.

Na sjednici je također prezentacija naših sponzora Dermalogice i Kozmetičkog salona Fancy

Nakon sjednice organizirali smo i zajedničko druženje , koje inače održavamo svaki 1. utorak u mjesecu, pod imenom „Veseli utorak“. Ovaj puta preselili smo ga na subotu nakon sjednice, a druženje će biti u  Apetit City Restaurant & Bar, Masarykova ul. 18.

Molim salone koji su učestvovali u TJEDNU LJEPOTE, da na forumu ostave utiske o održanoj manifestaciji ili da se jave kratkim osvrtom na mail udruženja.

Podsjećam i sve salone koji skupljaju dobrovoljne priloge za Udrugu Debra , da sakupljena sredstva, nakon 1.3. uplate na račun UKRH s napomenom u pozivu „Prilog za Debru“. Broj našeg žiro računa : IBAN HR9223400091110569518

Najavljujemo predavanja liječnika i stručnjaka iz područja kozmetologije, koja će Udruženje plaćati u cjelosti ili djelomično.

Za sve sudionike sastanka pripremili smo poklone  našeg donatora NOVE OPREME.

DNEVNI RED:

1. Prezentacija Dermalogice, uvodna edukacija o mineralnom make-upu Jane Iredale

TEMA: specifičnosti mineralnih pigmenata, benefiti mineralnog make-upa, tehnike nanošenja uživo na modelu

1. Predstavljanje IPL aparata nove generacije, francuske tvrtke „efb beaute“ Paris, s gošćom iz Francuske.
  2. Najava novih edukacija i novosti u vezi s njima
  3. Razno (vaša pitanja)

Pozivamo sve kolegice koje još nisu u Udruženju da nam se pridruže na sastanku i tamo uplate članarinu.

ZAJEDNO SMO JAČI, ZAJEDNO SMO BOLJI I ZAJEDNO ĆEMO LAKŠE DO CILJA, a to je uspješnije poslovanje.

Srdačano Vas pozdravljam u ime UKRH i u svoje ime,