Zamisao kluba UKRH je da saloni – članovi UKRH daju svojim kolegicama – članovima UKRH popust 30-50-70-100% na svoje usluge.  Ideja je da mi kozmetičarke, članovi UKRH uz poseban popust možemo npr. isprobati neki od tretmana ili aparata koji još nemamo, a neki drugi salon ima, želimo npr. se masirati ili raditi brazilku u nekom drugom salonu ili smo na godišnjem odmoru u drugom mjestu i baš bi si priuštile neki lijepi tretman…

Uvjet za sudjelovanje u klubu je članstvo  u UKRH tj. uplaćena članarina za tekuću godinu.

Saloni koji žele sudjelovati kao davaoci usluge molimo da popune i mailom vrate obrazac PRISTUPNICE U KLUB UKRH. Također, sami ćete, na licu mjesta, odrediti visinu popusta na određenu uslugu, ali ne može biti manji od 30%.

Kolegice – korisnice će se prilikom dolaska identificirati članskom iskaznicom ovjerenom za tekuću godinu.

Preuzmite ili ispunite i pošaljite online PRISTUPNICU!

PRISTUPNICA KLUBU UKRH

(polja označena sa * obavezno ispuniti)
Navedeni salon pristupa KLUBU Udruženja kozmetičara RH, Zagreb, Selačka 12, i suglasan je da kolegicama – kozmetičarkama, članovima UKRH daje popust od
Minimalni iznos popusta je 30% na svoje usluge ili proizvode, a maksimalno može biti i do 100%.

UKRH će odmah po primitku ove pristupnice i nekoliko puta tijekom godine svoje članove obavjestiti o dosadašnjim članovima KLUBA te pogodnostima i popustima koje mogu koristiti. Također, obavezuje se logotipe i sve podatke salona objaviti na svojoj web stranici/KLUB UKRH.

Članovi mogu popust ostvariti identifikacijom članskom iskaznicom prilikom dolaska na tretman koja je ovjerena za tekuću godinu. Iskaznicu mogu pokazati osobno ili fotografirati pametnim telefonom odnosno skenirati i poslati e-mailom.

U slučaju ukidanja popusta, salon se obavezuje obavijestiti Udruženje kozmetičara RH pismenim putem.