Facebook - Pratite nas na Facebooku!

Datum postavljanja oglasa:
23.03.2017
Datum zatvaranja oglasa:
23.04.2017
MESOCARE (aparat za mezoterapiju). Jako malo korišten, ima sve papire, prvi vlasnik, uvoz iz Njemačke. Uz aparat ide i kozmetika (aminokiseline,karnitin,firming koktel..) Inovativni Meso Care tretmani učinkoviti bez igle. Trenutno pomlađivanje sa dugotrajnim rezultatima. Mezoterapija je najuspješnija nekirurška metoda estetske medicine u svijetu. Visokokoncentrirani, bio-funkcionalni serumi kanaliziraju se duboko u kožu uz pomoć modernog High Tech IZO-ENERGETSKOG prijenosnog sustava – ELEKTROPORACIJE Mesostar uređajem. Nove formule za ciljane aplikacije poput Amino-Koktela za poboljšanje strukture i tonusa kože do Hijaluronske kiseline, Carnitina, te Kolagena za vidljivo uklanjanje bora i trenutni osjećaj glatke i nježne koze Cijena je 49600+PDV. Mogu vam izdati račun i može Amex na 6 rata. Više informacija na mobitel 098/392430.
Drugi aparat je aparat za lipolizu. Korišten samo na treningu par dana. Potpuno novi aparat! Cijena 35570+PDV. Ako uzmete oba aparata,možemo se dogovoriti oko cijene. Sve ostale informacije na mobitel 098/392430.