Sudjelujete u radu UDRUŽENJA KOZMETIČARA REPUBLIKE HRVATSKE, slobodno predlažite svoje zamisli i ideje. Pridružite nam se jer zajedno možemo puno više!

Po statutu članom Udruge može postati svaka osoba iz kozmetičke struke koja je zainteresirana za rad u Udruženju sa završenom srednjom školom kozmetičkog usmjerenja ili tečajem za kozmetičara u Hrvatskoj ili u inozemstvu starija od 16 godina kao redovni član, kozmetičar u mirovini, učenik kozmetičkog usmjerenja i pravna osoba putem ovlaštenog predstavnika (kozmetički saloni, centri za njegu lica i tijela, wellness centri).

Dakle, ako ste kozmetičar postajete član kao fizička osoba, a ukoliko niste kozmetičke struke, a vlasnik ste kozmetičkog salona te želite sudjelovati u radu UKRH Vi postajete član kao predstavnik Vašeg salona. Članovi kozmetičari u mirovini plaćaju članarinu umanjenu za ½ iznosa, dok članovi učenici kozmetičkog usmjerenja plaćaju članarinu umanjenu za 2/3 iznosa.

Članarina za tekuću godinu je 300 kn (redovni član), 150 kn (umirovljenik), 100 kn (učenici), 600 kn (firme iz struke bez VP), 900 kn (firme iz struke s VP), 3000 kn (sponzori).

Ispunite PRISTUPNICU!

PRISTUPNICA

(polja označena sa * obavezno ispuniti)