Udruženje kozmetičara RH ponovno, po treći put, organizira TJEDAN LJEPOTE i to ponovno u veljači, u tjednu Valentinova 8.-14.2.2016. Svrha projekta je kako bi u ovim kriznim vremenima oživjeli kozmetičku djelatnost u veljači, približili kozmetičke tretmane i otvorili vrata svojih salona što većem broju klijenata .
Da podsjetimo, zamišljeno je da saloni koji se prijave ponude „menu“ tretmana koje sami odaberu po promotivnoj cijeni od 100 kn (a koji inače koštaju više), po uzoru na Tjedan restorana. Svaki salon može odabrati više „menua“. Projekt se i opet provodi na teritoriju cijele Hrvatske.

Saloni koji će sudjelovati u projektu biti će objavljeni sa svim podacima na web stranici Udruženja.

U prošloj akciji sudjelovalo je 53 salona iz cijele Hrvatske. Detaljnije informacije o salonima koji su sudjelovali, tretmanima, sponzorima… možete pročitati na LINKU. Da bi nam projekt što bolje uspio i to na području čitave Hrvatske, potrebno je da nađemo razne putove do krajnjeg korisnika – našeg klijenta tj. da se što više oglasimo u raznim medijima, što mnogo košta. Za to nam je osim sponzorstava i donacija neophodna participacija salona koji žele sudjelovati u projektu. Na sastanku Udruženja odlučeno je da kotizacija i opet bude 400 kn.

Što se tiče prošle reklamne kampanje, jako smo zadovoljni, obzirom na vrlo mali buđet koji smo imali; objavljeni su baneri na brojnim portalima (Cro portal, Kreativna vjeverica, Kreativni biznis, Lady like, She, Tportal.hr, Tvinx, Zagreb.hr, Žene, majka, carica, Infovita-zdravstveni vodič kroz Hrvatsku ), članci u Večernjem listu – city, u Super Mili i stručnom časopisu Welbiss. Reportaža o projektu i salonima objavljena je na Kanalu RI, intervjui su objavljeni na Radio Martin i Radio Kaštela, plakati TJEDNA LJEPOTE su nam bili na više citylighta i bilboarda tj. jumbo plakata u Zagrebu i Rijeci, objavila nas je više puta radio Antena i Radio FM, imali smo više objava na Narodnom radiju (koji ima nacionalnu koncesiju i čuje se u čitavoj Hrvatskoj), podijeljeno je 20.000 letaka. Nadamo da ćemo ovaj puta biti još uspješniji s reklamom kako bi što više potencijalnih klijenata čulo za naš projekt.

Iskustva salona koji su sudjelovali je da je TJEDAN LJEPOTE dobar način promidžbe za vrlo malo novaca. Saloni su poboljšali promet i u veljači i u ožujku, dobili nove klijente bez davanja dodatne provizije npr. portalima, a dio klijenata koji su došli u TJEDNU LJEPOTE ostali su kao stalni klijenti.

Ako želite sudjelovati u Tjednu ljepote 2016. molimo da ispunite ANKETU. To je ujedno i Vaša prijava s detaljnim popisom usluga koje želite dati za 100 kn. Predviđeno je da prvi popis salona stavimo na web 15.12.

Kotizaciju od 400 kn trebamo do 14.12. i to će ujedno biti i Vaša konačna potvrda sudjelovanja, a možete uplatiti na žiro račun Udruženja (IBAN: HR9223400091110569518), svrha uplate: POVEĆANA ČLANARINA-TJEDAN LJEPOTE 2016.

Ipak, ako možete pomoći oko objave u nekim medijima ili oko sponzora, svakako nam se javite, jer moramo štedjeti svaku kunu.
Kako bi mogli sudjelovati u TJEDNU LJEPOTE neophodno je da u 2016. budete član Udruženja kozmetičara RH. Članarinu od 300 kn godišnje možete uplatiti zajedno s iznosom kotizacije ili najkasnije do 15.1.2016. da bi bili objavljeni na letku TJEDAN LJEPOTE.

Za sva pitanja možete se obratiti g. Ferlež na mob 098/410 619 ili mail marita@zg.t-com.hr ili mail Udruženja.
ZAJEDNO SMO JAČI!

Vaše Udruženje kozmetičara RH