Još jedan TJEDAN LJEPOTE je iza nas. Kao i svake godine i ovaj puta naš projekt raste i sve je više prepoznat od strane medija, salona i klijenata.

Vjerujemo da niti ove godine veljača ne protječe mirno, već užurbano i radno kao što smo i željeli, te da ste stekli dosta novih klijenata.

Ovo je 4. godina održavanja projekta za redom i možemo reći da je ove godine pridobio zaista veliki publicitet.

Podržalo nas je oko 50 portala i blogera na internetu, objavivši tekstove o projektu i pozivajući stanovništvo da se uključi u njega.

Radio stanice same ili na naš poziv emitirale su priloge o ovom događanju i njegovoj svrsi. TV postaje snimile su nekoliko priloga o Tjednu Ljepote i na taj način napravile veliku promociju događaja.  Popis medija koji su nas popratili možete pogledati ovdje

Ovom prilikom želim najsrdačnije zahvaliti svim našim sponzorima i partnerima koji su svojim članstvom u UKRH pomogli da ovaj projekt raste te da saloni i Udruženje dobiju podršku jednog od najvažnijih dijelova kozmetičke djelatnosti, a to su naši distributeri.

Vjerujem da smo svi zadovoljni našom suradnjom i da ćemo i dalje dogovarati mnogo zajedničkih projekata na zadovoljstvo i salona i distributera.

Svakako Vas pozivam da nam se javite na mail udruženja sa svojim dojmovima i rezultatima kako je prošao TJEDAN LJEPOTE, te sa prijedlozima kako bismo slijedeći mogli napraviti još boljim i još uspješnijim.

Popis salona koji su učestvovali u projektu nalazi se na našem webu
http://www.udruzenje-kozmeticara-rh.hr/tjedan-ljepote-2017/ ,
na FB stranici Tjedna ljepote https://www.facebook.com/tjedanljepote/?fref=ts.

Pri završetku naše marketinške kampanje angažirali smo agenciju koja je odradila veliki dio posla na facebooku, a štampano je 25 000 letaka.

U prilogu je popis naših objava na portalima i blogovima, te izgled reklama koje su išle u časopisima, s popisom salona koji su sudjelovali u Tjednu ljepote. Svim salonima predloženo je da postave plakate čiji izgled je u prilogu.

Zahvaljujemo još jednom svima na odazivu i povjerenju koje ste nam poklonili. To nam je odličan motiv za daljnji rad i napredak svih nas. Bez vas nema niti tjedna ljepote. Vidimo se slijedeće godine.

Pozivam još jednom sve salone da se pridruže Udruženju kozmetičara RH, i uplate članarinu za 2017. godinu, jer

Zajedno smo jači i lakše postižemo ciljeve

kroz zajedničko djelovanje u struci.