Udruženje kozmetičara RH po četvrti put organizira TJEDAN LJEPOTE od 06.02.-12.2.2017. Svrha projekta je kako bi oživjeli kozmetičku djelatnost u veljači, približili kozmetičke tretmane i otvorili vrata svojih salona što većem broju klijenata .
Zamišljeno je da saloni koji se prijave ponude „menu“ tretmana koje sami odaberu po promotivnoj cijeni od 100 kn (a koji inače koštaju više), po uzoru na Tjedan restorana. Projekt se i opet provodi na teritoriju cijele Hrvatske.

Saloni koji će sudjelovati u projektu biti će objavljeni sa svim podacima na web stranici Udruženja.

U prošloj akciji sudjelovalo je 55 salona iz cijele Hrvatske. Da bi nam projekt što bolje uspio i to na području čitave Hrvatske, potrebno je da nađemo razne putove do krajnjeg korisnika – našeg klijenta tj. da se što više oglasimo u raznim medijima, što mnogo košta. Za to nam je osim sponzorstava neophodna participacija salona koji žele sudjelovati u projektu. Na sastanku Udruženja odlučeno je da kotizacija opet bude 400 kn.

Prošlogodišnja reklamna kampanja: Gloria, GloriaIN, Ljepota i zdravlje, 24SATA, Story, Wellbis, BILBOARD Split, Zagreb, Rijeka, baneri, letak (podijeljeno 20.000 komada).

Medijski pokrovitelji: Soundset Ragusa, Obitelj.hr, Dear Skin, Šminkerica, Narodni radio, Wish, Kanal RI, Novi list, EXTRAVAGANT

Iskustva salona koji su sudjelovali je da je TJEDAN LJEPOTE dobar način promidžbe za vrlo malo novaca. Saloni su poboljšali promet i u veljači i u ožujku, dobili nove klijente bez davanja dodatne provizije npr. portalima, a dio klijenata koji su došli u TJEDNU LJEPOTE ostali su kao stalni klijenti.

Ako želite sudjelovati u Tjednu ljepote 2017. molimo da ispunite PRISTUPNICU. To je ujedno i Vaša prijava s detaljnim popisom usluga koje želite dati za 100 kn.

Predviđeno je da prilikom uplate članarine za 2017. godinu 300 kuna i kotizacijom (povećanom članarinom) za TJEDAN LJEPOTE 2017. 400 kuna odmah stavljamo popis salona na web. To će ujedno biti i Vaša konačna potvrda sudjelovanja, a možete uplatiti na žiro račun Udruženja (IBAN: HR9223400091110569518), svrha uplate: ČLANARINA ZA 2017. i KOTIZACIJA ZA TJEDAN LJEPOTE 2017.

Uplate i prijave treba napraviti najkasnije do 15.1.2017. da bi bili objavljeni na letku TJEDAN LJEPOTE.

PRIJAVE SALONA I TRETMANA ISPUNITE NAKON UPLATE NA LINKU ZA  PRISTUPNICU !

Ako možete pomoći oko objave u nekim medijima ili oko sponzora, svakako nam se javite!

Za sva pitanja možete se obratiti g. Štokić na mob 091/282 80 88 ili na mail udruzenje.kozmeticara.rh@gmail.com
ZAJEDNO SMO JAČI!

Vaše Udruženje kozmetičara RH