Zadovljstvo nam je najaviti trodnevni seminar by Peđa Filipović za članove Udruženja kozmetičara RH.

Novi, certificirani, autorizirani tretman

iz selfness koncepta “Spoznaj samoga sebe!” WAPF – Wellness Akademije Peđa Filipović

Holistički tretman, koji pristupa svakom klijentu individualno. Terapeuti uče kako pristupiti čovjeku i pomoći putovanju do središta sebe, do harmonije um-duša-tijelo. Ovo je 90-min ritual harmonizacije energetskog protoka kroz energetske kotače-čakre i njihovo izučavanje sa aspekta psihosomatike, kao i afirmacija za svaku čakru. Također se akcent baca na protok energije kroz energetske meridijane, sa osvrtom na važne akupresurne točke. Tijekom edukacije upoznajemo se i sa refleksoterapijskim zonama na licu i stopalima i uključujemo i njihovu stimulaciju. Ovo je novo aromaterapijsko putovanje kroz inspirativan svijet čakri našeg bića, učenja o svakoj posebno i potpuno novom pristupi tijelu kroz masažu i joga tehnike disanja, kao i istezanja iz shiatcua i thai-yoga masaže.
Tretman se radi sa posebno odabranim eteričnim uljima kompatibilnih svakom energetskom centru posebno (što ćemo učiti) ili sa posebno kreiranih 7 aromaterapijskih svijeća za masažu.
U zavisnosti od stanja i potreba klijenta, može se raditi i sa jednim odabranim eteričnim uljem u bazi osnovnog prirodnog ulja.

15.travanj 2016.
9:00-16:00h
s pauzom za ručak

16. i 17.travanj 2016.
9:00-18:00h
s pauzom za ručak i na kraju prigodnom zakuskom

kotizacija: 1.290,00 kn
(po polazniku, PDV uključen u cijenu)

Za grupu od min. 10 a max. 12 polaznika.
Osigurajte svoje mjesto na vrijeme. ukoliko zbog velikog interesa bude prijavljeno više od 12 polaznika, organizirati ćemo još jedan termin.
Molimo uplatiti rezervaciju od 500,00 kn najkasnije do 15.03., a ostatak od 790,00 kn najkasnije do 5.4.2016.

Seminar će se održati u:
Centru “SRETAN DAN”, Zvonimirova 20, II kat

Na seminar molimo ponijeti udobnu odjeću (trenirku i laganu majicu, te ručnik).

Veselimo se zajedničkom učenju i druženju!