Najavljen je 5. jubilarni Festival estetike Abeceda ljepote koji će ove godine slaviti muškarce!

Zaštitno lice ovog Festivala upravo zato i je mladi glazbenik Bojan Jambrošić koji zna zašto treba posjećivati ovakva mjesta. Festival je spoj međunarodnih poslovnih subjekata  kojima je cilj ponuditi inovacije na tržištu i to od kozmetike, opreme i edukacija.

Brojni stručnjaci za ljepotu, govoriti će o zdravlju, vitkoj liniji  i brojnim novitetima u svijetu ljepote a jedan od središnjih događanja svakako će biti predavanja tima doktorice Marie Škornjak, koji će govoriti o muškom zdravlju i antiageingu.

Potrebe suvremenog muškarca sve su veće,  iz dana u dan sve više postaju klijenti brojnih poliklinika, kozmetičkih i frizerskih salona sa raznim zahtjevima. Prateći trendove u estetskoj industriji, ovaj 5. jubilarni Festival tematski smo posvetili muškarcima u estetici.

Ovim putem pozivamo vas da nam se pridružite u posebnom dijelu kongresa pod vodstvom dr.Marie Škornjak vlasnice tvrtke Med-line d.o.o. Zagreb koja će  sa cijenjemim liječnicim iz svog tima napraviti posebno cjelodnevno predavanja na temu Muškarci- Zdravlje – Antiageing.

Raspored predavanja pogledajte na linku  kroz koji možete napraviti i svoje prijave za ovaj jedinstveni kongres.

https://abecedaljepote.hr/muskarci-zdravlje-antiageing/

Panel rasprava, nagradne igre za posjetitelje i mirisni dio cijelog eventa, zasigurno su dovoljan razlog da svi zaljubljenici u estetske i beauty teme zapišite datume – 11. i 12. rujna, i vidimo se u prostorima Kraša na zagrebačkim Ravnicama.

Svi zainteresirani kao posjetitelji za Festival, dobrodošli su prijaviti se na službenoj stranici https://abecedaljepote.hr/

Draženka Pleško, direktor Festivala

Abeceda ljepote – Festival estetike

Ruščenica 37 10 040 Zagreb
gsm: + 385 98 929 6897
www.abecedaljepote.hr