Prvo predavanje koje ne smijete propustiti je  predavanje – KAKO USPJEŠNO POSLOVATI U KOZMETIČKOM SALONU – predavač je gospodin EVGEN GEC

Često se govori o tome kako bi bilo potrebno  u okviru poslovanja u salonu nešto promijeniti, opustiti ili uključiti sasvim nove usluge. Cilj toga je razvijati se, zadovoljiti stalne klijente i lakše pridobiti nove. Zato postoje različite mogućnosti i tehnike sa kojima se je  dobro upoznati. To je razlog da smo pozvali stručnjaka iz istovrsne djelatnosti koji je i autor knjige  “Kako uspješno poslovati u kozmetičkom salonu”.

Evgen Gec otkriti će nama brojne informacije koje su za napredno poslovanje u salonu u današnjem radnoj okolini od ključnog značaja. Konkretno će nama biti predstavljeno:

  • Na koji način pridobiti kvalitete zaposlenike.
  • Kako na osnovu kalkulacije povećati prihode.
  • Koji su učinkoviti načini za podizanje cijena usluga.
  • Kako pridobiti nove klijente.
  • Na koji način organizirati rad u salonu da bi sa manje potrošenog vremena u salonu bili u mogućnosti stvarati veće prihode.

Predavanje će se održati 14.09.2018. u 20:30h, u prostorijama mjesnog odbora u  Krugama  9, Zagreb. Ulaz je ulični sa sjeverozapadne strane zgrade.

Za sve članove UKRH ulaz je besplatan, a za sve ostale cijena kotizacije iznosi 1.800,00 kuna,  uplata izravno na račun udruženja. Uplata se može izvršiti do 14.09. (potrebno je donijeti  potvrdu uplate sa sobom na predavanje).

Molimo potvrdite vaš dolazak na email UKRH.