Nakon stanke koja se dogodila zbog dužeg čekanja dobivanja rješenja za prostor koji naše udruženje može koristiti za svoje potrebe, evo se opet okupljamo na novoj skupštini.

Pozivam sve članove da dođu na skupštinu UKRH 9.3.2018. u 20 sati u nove prostorije, na adresi Kruge 9, u prostoru Mjesnog odbora Marin Držić. Od sada tamo ćemo održavati sjednice i skupštine, te edukacije i predavanja koja ćemo za vas organizirati. Ulaz je ulični sa sjeverozapadne strane zgrade.

Prostor je lijep i veliki, s velikim parkingom ispred zgrade (velika svjetlo plava zgrada u blizini Doma zdravlja na Krugama).

Kako ćemo birati novu predsjednicu, pozivam vas da se javite ukoliko se netko želi prijaviti ili uključiti u rad Upravnog odbora udruženja. Svi su dobrodošli, čekamo vas s nestrpljenjem.

Dnevni red:

  1. Financijski izvještaj o radu UKRH u 2017.
  2. Izvještaj o dobivenim potporama i ostvarenim planovima u 2017.
  3. Izvještaj o Tjednu Ljepote, kolegica Tamara Krajač, ovogodišnja voditeljica projekta
  4. Novi sponzori
  5. Edukacije
  6. Izbor nove predsjednice UKRH
  7. Razno

Veselim se ponovnom druženju i na sastanku i piću poslije njega u baru u blizini.

Vjerujem da ćete se odazvati u velikom broju, da čujete sve o prošlogodišnjim postignućima udruženja i novim planovima, te da ćete dovesti nove kolegice koje nam se pridružuju i postaju članovima velike familije pod nazivom UDRUŽENJE KOZMETIČARA RH.

 

Dođite, jer ZAJEDNO SMO JAČI.