Zamisao kluba UKRH je da saloni – članovi UKRH daju svojim kolegicama – članovima UKRH popust 30-50-70-100% na svoje usluge.  Ideja je da mi kozmetičarke, članovi UKRH uz poseban popust možemo npr. isprobati neki od tretmana ili aparata koji još nemamo, a neki drugi salon ima, želimo npr. se masirati ili raditi brazilku u nekom drugom salonu ili smo na godišnjem odmoru u drugom mjestu i baš bi si priuštile neki lijepi tretman…

Uvjet za sudjelovanje u klubu je članstvo  u UKRH tj. uplaćena članarina za tekuću godinu.

Saloni koji žele sudjelovati kao davaoci usluge molimo da popune i mailom vrate obrazac PRISTUPNICE U KLUB UKRH. Također, sami ćete, na licu mjesta, odrediti visinu popusta na određenu uslugu, ali ne može biti manji od 30%.

Kolegice – korisnice će se prilikom dolaska identificirati članskom iskaznicom ovjerenom za tekuću godinu.

KAKO POSTATI ČLAN UKRH:

– uplatite članarinu na IBAN UKRH HR9223400091110569518

– ispunite pristupnicu u nastavku

Preuzmite ili ispunite i pošaljite online PRISTUPNICU!

A poštom ćete dobiti člansku iskaznicu ovjerenu za ovu godinu.

PRISTUPNICA KLUBU UKRH

(polja označena sa * obavezno ispuniti)


  Navedeni salon pristupa KLUBU Udruženja kozmetičara RH, Zagreb, Nova cesta 39, i suglasan je da kolegicama – kozmetičarkama, članovima UKRH daje popust od

  Minimalni iznos popusta je 30% na svoje usluge ili proizvode, a maksimalno može biti i do 100%.

  UKRH će odmah po primitku ove pristupnice i nekoliko puta tijekom godine svoje članove obavjestiti o dosadašnjim članovima KLUBA te pogodnostima i popustima koje mogu koristiti. Također, obavezuje se logotipe i sve podatke salona objaviti na svojoj web stranici/KLUB UKRH.

  Članovi mogu popust ostvariti identifikacijom članskom iskaznicom prilikom dolaska na tretman koja je ovjerena za tekuću godinu. Iskaznicu mogu pokazati osobno ili fotografirati pametnim telefonom odnosno skenirati i poslati e-mailom.

  U slučaju ukidanja popusta, salon se obavezuje obavijestiti Udruženje kozmetičara RH pismenim putem.

  Pristajem na to da ova web stranica pohrani moje podnesene podatke kako bi mogli odgovoriti na moj upit.
  Da, želim dobivati vaš newsletter.