Facebook - Pratite nas na Facebooku!


Petra Kump, prof. kineziologije, majstor kozmetike, dermoestetičar Završila je fakultet kineziologije te radila kao prof. tjelesnog u gimnaziji, a 1995 g. otvara salon ljepote Petra Kump u Zagrebu. 1998. postaje uvoznik i distributer „Primavera life“ eteričnih ulja, te završava mnoge seminare o aromaterapiji u kozmetici i širokoj upotrebi. Prolazi kroz razna školovanja i edukacije u kozmetici ( masaže, tretmani lica i tijela, upotreba aparata u kozmetici i dr. ), te 2014.g. postaje majstor kozmetike. Nakon toga prva u Zagrebu polaže ispit na Aikon akademiji i stiče titulu dermoestetičara. Odmah po osnutku udruženja 2013. postaje član Udruženja kozmetičara RH, 2015.g. priključuje se radu UO Udruženja, a 2016. g. postaje predsjednica UKRH.

Petra Kump, prof. kineziologije, majstor kozmetike, dermoestetičar
Završila je fakultet kineziologije te radila kao prof. tjelesnog u gimnaziji, a 1995 g. otvara salon ljepote Petra Kump u Zagrebu. 1998. postaje uvoznik i distributer „Primavera life“ eteričnih ulja, te završava mnoge seminare o aromaterapiji u kozmetici i širokoj upotrebi.
Prolazi kroz razna školovanja i edukacije u kozmetici ( masaže, tretmani lica i tijela, upotreba aparata u kozmetici i dr. ), te 2014.g. postaje majstor kozmetike. Nakon toga prva u Zagrebu polaže ispit na Aikon akademiji i stiče titulu dermoestetičara.
Odmah po osnutku udruženja 2013. postaje član Udruženja kozmetičara RH, 2015.g. priključuje se radu UO Udruženja, a 2016. g. postaje predsjednica UKRH.

[Sassy_Social_Share]